Hurra. Oppstart trening for barn og unge under 20 år

Postet av Stavanger Bordtennisklubb den 25. Jan 2021

Oppstart trening for barn og unge under 20 år

Det ble i kveld, mandag 25. januar, avholdt trenermøte for å planlegge oppstart for barn og unge under 20 år. Treningen starter opp tirsdag 26. januar kl 18.

 

Øyvind og Hennig stiller som både lagledere og trenere, Henning organiserer i tillegg hjelpeinstruktør. Opplegget for gjennomføring bygger på nasjonale retningslinjer, de generelle korona-retningslinjene gitt av bordtennisforbundet, og ikke minst; reguleringene som gjelder for Stavanger kommune. Ordningen forutsetter at barn og unge samspiller med og respekterer de som leder treningene.

 

Hovedtrener Iani er tilbake 7. februar etter bryllupsfeiring og nødvendig koronakarantene.

 

Link Stavanger kommune

Link Bordtennisforbundet

 

VIKTIG

Merk at gruppestørrelsene innendørs ikke skal overstige 10 personer. Det betyr at Henning og Øyvind tar ansvar for hver sine adskilte grupper. Medlemmene blir tatt i mot ved oppmøte og delt i to grupper for å få gjennomført treningene.

 

Treningstidene blir som før jul. Det vil si mandager og tirsdager fra kl 18-20. Inntil voksne igjen kan trene utgår torsdagstreningene.

 

 


0 Kommentar

Korona oppdatering

Postet av Stavanger Bordtennisklubb den 22. Jan 2021

Det blir åpning for trening for barn og unge under 20 år fra neste uke. Det skal avholdes trener møte på mandag, og vi håper på å starte opp igjen på tirsdag. Det vil være restriksjoner på antall som får trene på en gang, og avstand osv. Vi vil oppdatere nettet etter trener møtet på mandag. Så følg med på nettet.


0 Kommentar

Nytt fra styret

Postet av Stavanger Bordtennisklubb den 19. Jan 2021


Treningen er fortsatt stengt frem til 8. februar pga. Stavanger kommune har strengere smitteregler en nasjonalt. Vi følger med og informerer hvis det blir endringer.

Vi har lagt ut protokoll fra siste styremøtet og presentasjon fra medlemsmøtet under fanen styre og arkiv.

Ta gjerne kontakt hvis du har spørsmål.


0 Kommentar

Dessverre starter 2021 med kansellerte treninger

Postet av Stavanger Bordtennisklubb den 4. Jan 2021

Hei og riktig godt nytt år. Dessverre fortsetter Koronapandemien sin herjing, noe som gir konsekvenser for oss alle. I lys av regjeringens nasjonale bestemmelser og de kommende oppdateringer som forventes fra Stavanger kommune varsler vi at også trening for barn og unge blir berørt av restriksjonene som de aller fleste av oss allerede har fått med seg.

 Settestyret varsler med dette at treningene utgår til og med 18. januar. 

 Under styret og styreprotokoller finner dere protokoll fra siste styremøte rett før jul. 

Som dere vil se var planen å innkalle til et fysisk medlemsmøte mandag 11. januar. Grunnet situasjonen planlegger vi å kalle alle medlemmer og foresatte som ønsker det inn til et digitalt medlemsmøte via Teams mandag 11. januar. 

Dette vil bli gjort via mail til alle medlemmene. Foresatte som ønsker å delta kan sende mail til rogaland@idrettsforbundet.no innen onsdag 6. januar.

Mer informasjon følger etter denne ukes styremøte.

 Og husk: Alt blir bra

 


 


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline